Magazin

Dünya Jolie ve Büyüküstün’ü konuşuyor

Sosyal sorumluluk projelerinde sık sık boy gösteren iki ünlü oyuncu Los Angeles’ta düzenlenen Asya Film Festivali’nde bir araya gelerek yine çocuklardan ve mülteci sorunundan konuştu. Evlat edindiği çocuklar ve görev aldığı sosyal destek projeleri nedeniyle tüm dünyanın takdirini toplayan dünyaca ünlü yıldız Angelina Jolie son zamanlarda şöhreti Türkiye sınırlarını aşan Tuba Büyüküstün’ün çalışmalarını beğendiğini ve onda kendi gençliğini gördüğünü söyledi.

HERKES ELİNİ TAŞIN ALTINA KOYMALI

Türkiye’de de mülteci sorununun ciddiyet kazandığını söyleyen Jolie herkesin bu konuda bir destek aktivisti olması gerektiğinin de altını çizdi. Amerika Birleşik Devletleri’ne bağlı Los Angeles eyaletinde düzenlenen Asya Film Festivali’ne özel jüri olarak katılan Tuba Büyüküstün kendisi gibi çocuklara ilgi duyan Angelina Jolie ile ortak bir amaç taşıdıklarını ve son zamanlarda dünyanın en büyük sorunu haline gelen mülteci sorununa dikkat çekmek gerektiğini söyledi.

ÇOCUKLAR GELECEĞE KAZANDIRILMALI

Ülkemizde de yüz binlerce mültecinin yaşadığını ve on binlerce çocuğun bu kargaşada heba olduğunu söyleyen Büyüküstün ciddi bir çalışma ile bu çocukların geleceğe kazandırılması gerektiğini kaydetti. Jolie ve Büyüküstün daha sonra Angelina Jolie’nin yönetmenliğini yaptığı Önce Babamı Öldürdüler isimli filmin gösterimine katılarak filmi değerlendirdi.

Daha fazla göster

Gülşen Bilgili

Magazin ve yaşam kategorileri ile ilgileniyorum. Birkaç aylık ayrı kaldıktan sonra yeniden yazarlık yapmaya karar verdim. 6 senedir internet satış ve pazarlama ile ilgilendim. Şuan hobi için zevkle editörlük yapıyorum.

Benzer Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu