Yaşam

MGM’den hava durumu uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) verilerine göre hava durumu özellikle Doğu bölgelerinde kar yağışı olarak kendisini göstermeye başlarken, Karadeniz bölgesinde de yağışlı havaların söz konusu olacağı tahmin ediliyor. Karadeniz’in özellikle Sinop, Trabzon ve Samsun illerimizin bugün oldukça fazla yağış alması, yarından sonra ise yurdun genelinde daha sıcak ve ılıman bir havanın hakim olmasının beklendiği belirtildi.

VATANDAŞLAR KOMBİLERİ ÇALIŞTIRDI

Batı illerinde ve Akdeniz bölgesinde dahi vatandaşların havaların soğuması ve gece geç saatlerinde havanın 0’ın altında – derecelere inmesinden dolayı kombileri çalıştırdıkları öğrenildi. Sosyal medya üzerinden doğalgaz ve soğuk havalara gönderme yapan birçok vatandaş bu sene kış aylarının daha erken etkisini hissettirdiğini ifade etti. Meteoroloji’ye göre yurt genelinde hava durumu ortalama olarak 17 derece ve civarında seyredecek olup, kar yağışının daha çok dağlık bölgelerde ve köylerde hakim olabileceği uzmanlarca belirtilmekte.

Daha fazla göster

Gülşen Bilgili

Magazin ve yaşam kategorileri ile ilgileniyorum. Birkaç aylık ayrı kaldıktan sonra yeniden yazarlık yapmaya karar verdim. 6 senedir internet satış ve pazarlama ile ilgilendim. Şuan hobi için zevkle editörlük yapıyorum.

Benzer Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu