Yaşam

Genç kız bekaretini satılığa çıkardı! Müşteriler sıraya girdi

Sanal bir eskortluk sitesine ilan veren ve ilk kez yaşayacağı cinsel birliktelik için müşteri arayan genç kız bunun için oldukça yüksek bir fiyat da belirledi. Hayatını yeniden düzenlemek için 3 milyon dolara ihtiyacının olduğunu söyleyen Giselle dünyanın her yerinden onlarca iş adamı ve politikacı ile görüştü. Talebin artması üzerine hayallerini gerçekleştirmek adına oldukça büyük umutlar beslediğini söyleyen genç kız Abu Dabi’li iş adamının kimliğini açıklamayacağını ancak 3 milyon doları vermeyi kabul ettiğini söyledi. Bir süre telefonda görüşen ikili önümüzdeki günlerde basından gizli olarak bir araya gelecek.

DÜNYA TURUNA ÇIKMAYI PLANLIYOR

Müşteriler arasında dünyanın her yerinden önemli isimlerin olduğunu söyleyen genç kız en ciddi alıcıların Abu Dabi’li iş adamı ile Rus politikacı olduğunu, en çok parayı vereni kabul ettiğini söyledi. Dünya medyasında geniş yankı bulan 19 yaşındaki güzel modelin bu girişimi bazı kesimler tarafından eleştirilse de eğitim masrafları ve bir dünya turu elde eden genç kızın keyfi gayet yerinde.

Daha fazla göster

Murat Demirtürk

Günümüzde hemen hergün gelişen teknolojini takip etmekten büyük keyf alıyorum. Bilgisayar mühendisiyim ve 8 senedir uzman olarak özel bir şirkette görev almaktayım. Zamanımın geri kalanında yenilikleri kaleme alıyorum.

Benzer Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu