Yaşam

İçişleri Bakanlığı’dan 81 İl için genelge

İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan listeye göre kar ve benzeri durumlar nedeniyle mahsur kalan sürücüler ve yakınları bundan sonra kamuya ait tesislerden yararlanabilecek ve burada kötü hava koşulları atlatılana kadar bekleyebilecek. Bununla birlikte vatandaşlara yol ve trafik hakkında her zaman medya ve telefon yolu ile birlikte bilgi verilecek, belediyelerce kaldırım kenarlarında biriken kar kalıntıları da hemen temizlenmesi sağlanacak.

ART NİYETLİLERE ÖNLEM ALINACAK

Olası durumlarda çekici ve benzeri özel beceri ve alet-edevat gerektiren işlerde direkt bölgede hazır çekici ve yardım edecek yetkililerin telefon numaraları hazır bulundurulacak, vatandaştan bu yönde talep gelmesi durumunda merkezdeki görevli tarafından vatandaşa bu yönde yardım gönderilmesi sağlanacak. Bu sayede fahiş fiyatlarla vatandaşlardan yüksek miktarlarda para almaya çalışan çekici ve benzeri yardımcıların yüksek fiyat alması önlenmiş olacak.

Daha fazla göster

Cenk Bozbey

35 yaşında kocaeli doğumluyum. 1999 yılında tanıştığım interneti o günden bugüne çeşitli denemeler ve araştırmalar yaparak kendimi geliştirmeye çalıştım. Seo, php, Centos sunucular konusunda ders almaktayım. Şu dönemde haber siteleriyle uğraşmaktayım.

Benzer Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu