Yaşam

Sağlık Bakanı Ahmet Demircan’dan Suda Doğum Açıklaması

Sezaryan hakkında Erdoğan tarafından yapılan yorumlar kadınlar tarafından geçtiğimiz dönemde sert tepki çekmiş ve Erdoğan bu söylemlerine son vermişti. Erdoğan’ı sezaryana ve kürtaj ile ilgili yaptığı açıklamalarında Türkiye’de sezaryan ve kürtajın dış güçlerin oyunu olduğunu iddia etmiş, Türk milletinin nüfusunun azalması için dış güçler tarafından bu şekilde müdahaleler yapıldığını ifade etmişti.

DÜNYADA SEZARYAN DOĞUM ARTIYOR!

Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, tarafından yapılan açıklamaların yanında dünyada sezaryan ve suda doğum oranlarında artışlar günden güne yaşanıyor. Yaşanan bu artışların ardında özellikle de kadınların sezaryan doğumu daha fazla tercih ettikleri bilinirken, ABD’de kadınların normal doğuma güvendikleri, ancak doktorların bu konuda etkili kişiler oldukları biliniyor. ABD, Çin, İtalya, Fransa, Almanya ve daha birçok dünyanın gelişmiş ve gelişmeye devam eden ülkelerinde kadınlar istedikleri doğum türünü özgürce seçebiliyor ve insani haklarını kullanabiliyorlar. Türkiye’de de kadınların şuan için herhangi bir engel olmadan istedikleri doğum türünü seçebildikleri, ancak hakları olan kürtajı tek başına yaptıramadıkları biliniyor.

Daha fazla göster

Cenk Bozbey

35 yaşında kocaeli doğumluyum. 1999 yılında tanıştığım interneti o günden bugüne çeşitli denemeler ve araştırmalar yaparak kendimi geliştirmeye çalıştım. Seo, php, Centos sunucular konusunda ders almaktayım. Şu dönemde haber siteleriyle uğraşmaktayım.

Benzer Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu