Yaşam

Ucuz et için kuyruk oluşuyor

Alt seviye gelir grubunda olan vatandaşlar tarafından tadına bakılmaksızın et yemek adına tercih edilmek istenen ucuz et market çalışanları tarafından ifade edilene göre sabahın erken saatlerinden itibaren tükeniyor. Vatandaşların ucuz etin tadı konusunda sorunlar olduğunu ifade ederek tekrar almadıkları da ifade edilirken, genellikle alt gelir grubundan talep geldiği belirtiliyor.

VATANDAŞLAR ALMAK İSTİYOR FAKAT KASAPLAR UYARIYOR!

Bakanlık tarafından sunulan ucuz etin kalitesinin en alt seviye olduğunu ve bundan dolayı fiyatlarının bir nebze ucuz olabildiğini belirten kasaplar, genel olarak ucuz et ile kendilerinde satılan en üst kalite ile eşdeğer seviyede olan kırmızı etin arasında çok fazla fark olduğunu ve bunun bariz olarak göründüğünü belirtti. Vatandaşların ucuz et almak için sabah 09.00 gibi market önlerinde beklemeye başladıkları, zaman zaman ise marketlerde çalışanlardan özel olarak istekte bulunarak kendilerine et ve kıyma ayrılması uyarısında bulundukları belirtiliyor.

Daha fazla göster

Tolga Aksoy

29 yaşında antalya doğumluyum ve tarih en başta gelen ilgi alanlarım içinde yer almaktadır. internette zaman geçirmeyi seviyorum. Tarih harici, ekonomi ve sağlık konularında editörlük yapmaktayım.

Benzer Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu