Yaşam

Güney Kore’de Estetik Ameliyatı Oldular, Ülkelerine Alınmadılar!

Dünyanın birçok ülkesinden gelen estetik olmak isteyen insanlar ülkede ucuz ancak bir o kadar riskli olan ameliyatlara girerken, son olayda Çinli 3 kadının ciddi bir şekilde estetik operasyonlarından etkilendikleri açıklandı.

Güney Kore’de Çin’de kutlanan ‘’altın haftası’’ kapsamında tatili değerlendiren 20’li yaşlardaki 3 genç kadın estetik ameliyatı oldu. Suratlarının neredeyse tamamı şişen ve tanınamaz hale gelen 3 genç kadın daha sonra ülkelerine dönmek istedikleri sırada güvenlik tarafından durduruldu.

BANDAJLARLA SARILI GÖRÜLDÜLER!

Yaşanan olay sonrasında pasaportlarında olan fotoğraflara hiç benzemeyen 3 kadın gözaltına alındı ve Çin’e sokulmadı. Kadınların fotoğrafta yüzlerinin olağanüstü şekilde şiştiği, bandajlarla kaplı olan suratlarından dolayı Çin’e alınamayacak olduklarının belirtildiği açıklandı. Daha sonra kadınların Çin’e alınıp alınmadığı konusunda herhangi bir açıklama yapılmadı ancak fotoğraf saatler içerisinde 100.000 ve üzerinde beğeni alarak sosyal medyanın dalga konularından birisi haline geldi. Birçok kullanıcı sosyal medyadan bu fotoğrafı paylaştı.

Daha fazla göster

Cenk Bozbey

35 yaşında kocaeli doğumluyum. 1999 yılında tanıştığım interneti o günden bugüne çeşitli denemeler ve araştırmalar yaparak kendimi geliştirmeye çalıştım. Seo, php, Centos sunucular konusunda ders almaktayım. Şu dönemde haber siteleriyle uğraşmaktayım.

Benzer Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu