Yaşam

Ege Denizi’nde 5.0 Büyüklüğünde Deprem!

Deprem araştırma uzmanlarınca yapılan analizler dünyada büyük depremlerin ağırlık arttıkça ve yapılar değiştirildiği sürece daha fazla devam edeceğini gösteriyor.

Dünyanın ağırlığının günden güne daha fazla artmasının arkasında yatan sır ise dünyanın neresinde olursa olsun katledilen ormanlar, gömülmek için açılan topraklar ile metro hatlarının yapılması için yerin binlerce metre altının kazılması olarak gösteriliyor.

EGE DENİZİ’NDE 01.49’DA DEPREM!

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) açıklamalarına göre Ege Denizi’nde 7.08 KM derinliğinde gerçekleşen depremde 5.0 şiddetinde yaşandığı, Yunanistan’ı fazla etkileyen depremin İzmir ve Ege kıyılarında bulunan şehirleri gece saatlerinde hafif hafifte olsa korkuttuğu sosyal medyaya yansıdı. Dün Bodrum’da yaşanan depremde vatandaşlar sokaklara çıkmaya çalışmış, ancak havaların soğuk olmasından dolayı otellerinde ve evlerinde durmaya karar vermişlerdi. Ege’de de aynı şekilde vatandaşların evlerinde beklediği sosyal medyada yapılan paylaşımlara yansıdı.

Daha fazla göster

Cenk Bozbey

35 yaşında kocaeli doğumluyum. 1999 yılında tanıştığım interneti o günden bugüne çeşitli denemeler ve araştırmalar yaparak kendimi geliştirmeye çalıştım. Seo, php, Centos sunucular konusunda ders almaktayım. Şu dönemde haber siteleriyle uğraşmaktayım.

Benzer Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu