Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan AKM açıklaması

Erdoğan, 2019 yılı içerisinde yeni AKM binasının tamamen düzenlenmiş ve açılmış olacağını ifade ederken, bir yandan da AKM’nin tamamlanmaması için önlerine gelecek her türlü engeli aşacaklarının mesajını verdi. Türkiye’de TOKİ aracılığı ile AK Parti’nin oldukça iyi işler çıkardığını ve kentleşme konusunda sorunlar olduğunun altını çizen Erdoğan, atılacak yeni adımlarda bunların göz önüne alınacağını da belirtti.

ÜSTÜ KAPALI ELEŞTİRDİ!

CHP’yi üstü kapalı olarak eleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP yönetiminin bir ağaç dahi dikmeden kendilerini çevreci sandıklarını ifade etti. CHP yönetiminden bu sözlere herhangi bir yanıt gelmezken, daha önce Erdoğan, Gezi Parkı olayları sırasında da benzer ifadeler dolayısı ile CHP ile karşı karşıya gelmiş ve hükümet sıkıntılı bir süreç yaşamıştı. AKM’nin 2019 yılından önce tamamlanması beklenmezken, en geç 2019 yılı sonuna kadar açılması ve tamamlanması bekleniyor. Zira bölgede ev fiyatlarının da yükselmesine etki sağlayacak olan yeni AKM, bölgeye daha fazla canlılık katacak.

Daha fazla göster

Cenk Bozbey

35 yaşında kocaeli doğumluyum. 1999 yılında tanıştığım interneti o günden bugüne çeşitli denemeler ve araştırmalar yaparak kendimi geliştirmeye çalıştım. Seo, php, Centos sunucular konusunda ders almaktayım. Şu dönemde haber siteleriyle uğraşmaktayım.

Benzer Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu