Dünya

Londra’da metro istasyonunda hareketli dakikalar

Tüm dünyayı etkisi altına alan terör örgütleri metroları ve şehir merkezlerini hedef alarak daha önce binlerce insanın can kaybı ve mal kaybı yaşamasına sebep olduğundan vatandaşların terör olayından şüphe ettikleri, bölgeye polis ekiplerinin sevk edildiği açıklandı. Olayla ilgili herhangi bir açıklama yapmayan polis ekipleri ise İngiliz vatandaşları ve turistlerin bölgeye gelmemesi ve bölgenin yakınlarında bulunmaması çağrısını ardı ardına anonslar eşliğinde tekrar etti.

DÜNYA KORKUYOR!

Washington başta olmak üzere tüm hükümetler terör örgütlerinin kendi ülkelerinde ve dünyanın diğer ülkelerinde patlamalar yaşanmasını engellemek için adımlar atıyor ve önlemler almaya çalışıyor. Ancak bu adımlar ve engellemeler zaman zaman başarılı olarak işleyemiyor ve binlerce insan canlı bomba saldırısı gibi saldırılar sonucunda hayatını kaybedebiliyor.

Güncelleme: Londra merkezindeki Oxford Circus metro istasyonunda yaşanan olay ile ilgili olarak birinci şüphenin terör olduğu, ikinci şüphenin ise iki çetenin birbirleri ile silahlı çatışmaya girmiş olabilecekleri iddia ediliyor. Metro istasyonu yakınlarında ise büyük panik hakim.

Daha fazla göster

Tolga Aksoy

29 yaşında antalya doğumluyum ve tarih en başta gelen ilgi alanlarım içinde yer almaktadır. internette zaman geçirmeyi seviyorum. Tarih harici, ekonomi ve sağlık konularında editörlük yapmaktayım.

Benzer Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu