Teknoloji

Twitter’dan son dakika yeni adım!

Yapılan açıklamada hizmetin neden dolayı durdurulduğu bilgisine yer verilmezken, birçok kullanıcının son aylarda mavi tik işaretini almaya başladığı ve bunu paraya çevirmeye başladığı görülmüştü. Twitter tarafından alınan son dakika karar sonucunda birçok kullanıcı son adıma geldiklerini ve mavi tik işaretini alamadıkları için büyük mağduriyet yaşadıklarını ifade etti. Mavi tik alma hizmeti sunan birçok satıcı ise mağdur olduklarını ve binlerce liralık geri ödemeler dolayısı ile zararda olduklarının altını çizdi.

280 KARAKTERE YÜKSELTİLDİ!

CeoJackDorsey tarafından yapılan bir son dakika açıklaması da bundan sonra kullanıcıların 140 karakter yerine 280 karakter tweet gönderebilecek oldukları yönünde oldu. Deneme ve test çalışmalarının tamamlandığı, 280 karakter tweetin her bir Twitter kullanıcısı tarafından gönderilebilecek olmasının önünü açan en büyük etkenin özgür bir platform ve daha kısa sürede daha fazla bilgi paylaşımı yönünde gelen istekler sonucunda belirlendiği belirtildi.

Daha fazla göster

Murat Demirtürk

Günümüzde hemen hergün gelişen teknolojini takip etmekten büyük keyf alıyorum. Bilgisayar mühendisiyim ve 8 senedir uzman olarak özel bir şirkette görev almaktayım. Zamanımın geri kalanında yenilikleri kaleme alıyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu