Dünya

Suudi Arabistan’dan Açıklama

Adil yargılamanın esas olduğunu ve ülkesinde yaşananlar sonucunda gözaltına alınanlar ve yaşananlar sonucunda varlıklarına hesap konulan kişilerin de adil olarak yargılanacak olduğundan kimsenin en ufak bir şüphe dahi duymaması gerektiğini açıkladı. Açıklamalarında Suudi Arabistan’ın yolsuzluk ile mücadele konusunda attığı adımların geçici adımlar olduğuna değinen Suudi Arabistan’ın BM Daimi Temsilcisi Abdullah el Muallimi, BM’nin kaçakçılık ve benzeri konularda sadece büyük gemileri kontrol ettiğini ifade etti.

TÜM DÜNYA ONLARI İZLİYOR!

Suudi Arabistan’da yaşananlar dolayısı ile tüm dünya bölgede yaşanan krizi derinden ve dikkatli gözler ile takip ediyor. Başta ABD tarafından olmak kaydıyla AB’nin de Suudi Arabistan’da yaşanan durumdan hem rahatsız, hem kazanç sağladıkları biliniyor. ABD’nin ve AB’nin yaşanan kaos dolayısı ile artan kur seviyeleri, yaşanan siyasi belirsizlik sonucu artan enflasyon gibi konuları da yakından izledikleri biliniyor. Türkiye ise bölgede yaşananlardan son dönemde uzak durmaya çalışarak kendisini koruyabiliyor.

Daha fazla göster

Erkan Duman

İnternette genellikle siyaset konuları ile ilgileniyorum. 43 yaşındayım ve 9 senedir hobi olarak baktığım blog sitelerinden sonra prof. anlamda yazarlık yapmaya karar verdim ve tarafsız haberciliği kendime ilke edindim.

Benzer Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu