Dünya

Mısır medyasından akıl almaz Türkiye iddiası

İddialar özel televizyon yayınlarında canlı olarak lanse edildiği gibi yerel yazılı basında da kendisine geniş çaplı yer buldu. İddialara göre Mısır’da bir süreden beridir Türkiye’nin casusluk yaptığı ve Mısır iktidarını devirmek, ülkede darbe yapmak gibi hain planlar içerisinde olduğu iddia edildi. Bunun amacının Türkiye’nin kendi iç sorunlarının üzerini kapatmak için yapılmak istenen bir adım olduğunu iddia eden Mısır medyası, dün gözaltına alınan 29 kişinin içerisinde Türkiye’ye casusluk için çalışanlar olduğunu ve bu gözaltının Türkiye için acı bir yumruk olduğunu ifade etti.

MISIR MEDYASI ŞAŞIRTIYOR

Mısır medyasının ana gündeminde olan bu durumun gelecek günlerde de bölgede kaos ve savaşlara sebep olabileceği, özellikle de son dönemde ekonomik olarak zorlu bir süreçten geçen Türkiye’nin aleyhinde yapılan bu iddiaları ispat edip edemeyecek olduğu sürekli sorulan bir soru olarak hafızalarda yer ediniyor. Mısır’da darbe birkaç yıl öncesinde söz konusu olmuş ve ülke büyük kayıp yaşamıştı.

Daha fazla göster

Murat Demirtürk

Günümüzde hemen hergün gelişen teknolojini takip etmekten büyük keyf alıyorum. Bilgisayar mühendisiyim ve 8 senedir uzman olarak özel bir şirkette görev almaktayım. Zamanımın geri kalanında yenilikleri kaleme alıyorum.

Benzer Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu