Siyaset

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’dan Reza açıklaması

Türk vatandaşı olan Reza Zarrab hakkında bir bilginin kendilerine büyükelçi ve yetkililer tarafından ulaştırıldığını ve ABD’nin Reza Zarrab hakkında bilgi verdiğini belirtti. Türkiye’nin daha önce yaşanan birçok olaya rağmen ABD’ye herhangi bir note vermezken neden sıradan bir Türk vatandaşı olan RezaZarrab için özel olarak 2 kez nota verdiği merak edilirken, hükümetten bu konuda da herhangi bir açıklama gelmediği kaydedildi.

AK PARTİ HÜKÜMETİ İZLEMEK İSTİYOR

AK Parti hükümeti ABD’nin adalet sisteminin ve yargıçlarının verdiği kararları yakından izlemek istemesine rağmen sadece verilen kararları izleyebiliyor ve soruşturma, kişi hakkında bilgi ve diğer hiçbir konuda net olarak bir bilgiyi ABD’den alamıyor. Bunun sonucunda ortaya büyük bir kargaşa çıkarken, ABD’nin yapılacak olan yargılama sonucunda 27 Kasım’da son kararını verebilecek olduğu belirtiliyor. ABD’nin Türkiye’den birkaç ismi daha tutuklayabileceğine dair dedikodular internet üzerinde dolaşıyor.Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun açıklamasına göre Zarrab iyi durumda ve başka bir yerde tutuluyor.

Daha fazla göster

Erkan Duman

İnternette genellikle siyaset konuları ile ilgileniyorum. 43 yaşındayım ve 9 senedir hobi olarak baktığım blog sitelerinden sonra prof. anlamda yazarlık yapmaya karar verdim ve tarafsız haberciliği kendime ilke edindim.

Benzer Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu