Gündem

Erdoğan’dan cam filmi açıklaması

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cam filmi konusunda açıklama yaptı. Türk siyasiler tarafından sorun çözülemeyince devreye daha önce olduğu gibi AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan girdi. Muhtarlar ile birlikte yapılan toplantıda konuşan Erdoğan, cam filmi konusunda AK Parti’nin yanlış yaptığını ve bunun derhal ivedilikle düzeltilmesi adına kendisinin talimat verdiğini açıkladı.

YÖNETİM YENİ ÇÖZÜMÜ BULACAK

Erdoğan, sorunun giderileceğinin teminatını verirken, birçok sürücü ise cam filmi olmadan araçların tam olarak sağlıklı olmadığını, bu konuda Erdoğan’ın sözlerini desteklediklerini, cezaların iptal edilmesi gerekliliğine vurgu yaptı. AK Parti hükümetinin en yüksek temsilcisi olan Erdoğan’ın yaptığı açıklama modifi alanına ilgi duyan araç sahiplerini de derinden sevindirdi. Birçok sürücü cam filmlerini söktürmüş ve binlerce lira para boş yere söküm işlemleri için harcanmıştı.

Daha fazla göster

Cenk Bozbey

35 yaşında kocaeli doğumluyum. 1999 yılında tanıştığım interneti o günden bugüne çeşitli denemeler ve araştırmalar yaparak kendimi geliştirmeye çalıştım. Seo, php, Centos sunucular konusunda ders almaktayım. Şu dönemde haber siteleriyle uğraşmaktayım.

Benzer Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu