Dünya

ABD Başkanı Donald Trump’a Tepki Yağdı!

NBC televizyon kanalı tarafından yapılan ‘’ABD 10 kat daha nükleer kazanmak istiyor ve ABD Başkanı Donald Trump bunun üzerinde istekte bulunuyor’’ haberlerinden sonra bunun yalan haber olduğunu ve bu tür yalan haber yapan kanalların lisanslarını iptal etmenin söz konusu olabileceğini açıkladı.

Haberleri saf ve hayal ürünü olarak nitelendiren ABD Başkanı Donald Trump, özellikle bu tür yalan haberlerin yapılabilmesinin önüne geçilmesi için her türlü yaptırım ve kararın kendileri tarafından alınabilmesi gerektiğini açıkladı.

‘’Sayın Trump, ABD Halkının Buna İzin Vermeyeceğinden Emin Olabilirsiniz’’

ABD Başkanı Donald Trump, tarafından basının ve basın özgürlüğünün engellenmesine yönelik demokrasinin ana vatanında yaptığı bu açıklamalara yerel televizyonda konuşan basın mensupları ile birlikte ABD vatandaşları sosyal platformlardan başlattıkları sert kampanyalar ile yanıt verdi. Birçok ABD vatandaşı, ‘’sayınTrump buna emin olunuz ki, ABD halkı buna hiçbir zaman izin vermeyecek, bizi bölemeyecek ve ifade özgürlüğünün önüne geçemeyeceksiniz’’ ifadelerini kullandı.

Daha fazla göster

Cenk Bozbey

35 yaşında kocaeli doğumluyum. 1999 yılında tanıştığım interneti o günden bugüne çeşitli denemeler ve araştırmalar yaparak kendimi geliştirmeye çalıştım. Seo, php, Centos sunucular konusunda ders almaktayım. Şu dönemde haber siteleriyle uğraşmaktayım.

Benzer Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu