Yaşam

Turk Telekom’dan gelen icralık mesajı! ( Yolunda a.ş )

Dikkat dikkat bu bir soygundur!

TTnet Müşteri Temsilcisi ile Olmayan Borcu Konuşmak

TTnet müşteri hizmetlerini aradım ve borcumu kapattığımı hatta banka bilgilerimin elimde olduğunu söyledim. M. temsilcisinin bana dediği temmuz ayında açılmış bir internet ve akabinde ağustos ayında’da internet bağlatmışız evimize? İnanabiliyormusunuz? 2 ayda, 2 adet intetnet bağlatmışım evime…

Ben 208 tl lik ödeme makbuzu var diyorum elimde karşı taraf ise bunu görmüyor, 2017 ekim ayında 78 TL imiş benim borcum, fakat diyorumki ben 70 TL ödemişim bu görünüyormu ? Hayır!

Peki dedim ben sadece yalın internet istemiştim, fakat bize sabit hat ilave etmişler bundan haberimiz olmadığı halde bununda cezasını ödedim. Cevap: ık mık, ttnet müdürlüğüne gidin gerekli bilgiyi verirler..

Görünen borcum, 78 TL imiş şuanda 228 civarı olmuş…

Gelelim asıl sorunlarımıza…

Arkadaş! Ben yalın istediğim halde neden bana sabit hat masrafı çıkartıyorlar?

TTnet kullanırken borcumuzu ödemediğimiz zaman 1-2 ay içinde internetimiz kesilip mail ile uyarı alırız borcunuz bu kadar faturanız şu kadar gibilerinden..

Eeee, EEEEEEE arkadaş EEEEEEEE ? SEN BANA NEDEN 2 AY SONRA DEĞİLDE 2 SENE SONRA ÜZERİNE FAİZ BİNMİŞ BORCUMU HATIRLATIYORSUN, Kİ ORTADA BÖYLE BİR BORÇ YOK! BANA GÖRE DÜPEDÜZ NİTELİKLİ SOYGUN BU!

YETER ARTIK BU ÜLKENİN HAKİMLERİ – SAVCILARI – DEVLET BÜYÜKLERİ BUNA BİR SON VERMELİ!

internete baktım ttnet ile alakalı yüzlerce şikayet gördüm, anlaşılan bende bu kurbanlar arasına girdim.  internete bakarsanız eğer 10 sene sonra gelen borçlardan bahseden arkadaşlar var, ne yani kefen bezi gibi faturamı saklıcaz arkadaş! Son sözlerim, TTNET ile çalışan arkadaşlar eğer kapatıcaksanız borcunuzun olmadığına dair alabiliyorsanız fax vs bir belge olabilcek birşeyler alın. Yoksa bir icra mesajı sizede gelebilir DİKKATLİ OLUN LÜTFEN!

Daha fazla göster

Cenk Bozbey

35 yaşında kocaeli doğumluyum. 1999 yılında tanıştığım interneti o günden bugüne çeşitli denemeler ve araştırmalar yaparak kendimi geliştirmeye çalıştım. Seo, php, Centos sunucular konusunda ders almaktayım. Şu dönemde haber siteleriyle uğraşmaktayım.

Benzer Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu