Siyaset

Erdoğan’dan Trump ile telefon görüşmesine dair açıklama

Son olarak bugün Soçi’de görüşülenleri paylaşmak ve bilgi vermek amacıyla Başkan Trump ile telefonda görüşen Erdoğan, bunun ardından resmi Instagram hesabından bir fotoğraf ile ABD Başkanı Donald Trump ile telefon görüşmesinin çok olumlu geçtiğini açıkladı.

ERDOĞAN VE TRUMP GÖRÜŞMESİ DÜNYAYA SERVİS EDİLDİ

Amerikan Başkanı Donald Trump tarafından AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir görüşme yapılacak olduğu paylaşılmasının ardından tüm dünyaya servis edilmişti. Görüşmenin ne kadar sürdüğü ve tam olarak daha başka nelerin konuşulduğu ile ilgili olarak herhangi bir açıklama yapılmazken, Trump ve Erdoğan’ın başlıca Suriye konusu üzerinde konuşmuş olabilecekleri tahmin ediliyor. Erdoğan ve Trump görüşmesinin detayları hakkında Beyaz Saray ve Cumhurbaşkanlığı tarafından resmi olarak bir açıklama yapılmasına karşın detaylar verilmemiş ve Soçi’de neden ABD Başkanı Donald Trump’ın olmadığı merak konusu olmuştu.

Daha fazla göster

Tolga Aksoy

29 yaşında antalya doğumluyum ve tarih en başta gelen ilgi alanlarım içinde yer almaktadır. internette zaman geçirmeyi seviyorum. Tarih harici, ekonomi ve sağlık konularında editörlük yapmaktayım.

Benzer Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu