Eğitim

Başbakan Binali Yıldırım’dan Yeni Sınav Açıklaması

Başbakan Binali Yıldırım, açıklamasında TEOG sınavı ile ilgili olarak yaptığı açıklamasında Türkiye’de tek sınava bağlı olarak sınav yapılamayacak olduğunu ve öğrencilerin tek bir sınava bağlı olarak hayatlarının belirlenmesinin uygun olmadığını açıkladı.

Yapılan açıklamada Türkiye’de TEOG sınavının uygun olmadığından dolayı değiştirildiğini ve tekli sınav sisteminin uygun olmadığını açıklayan Yıldırım, öğrencilerin liseye gelmeden önce şekillenmesi ve eğitilmesi gerektiğinin altını çizdi.

DAĞ’A ÇIKARILAN GENÇ SAYISINDA CİDDİ DÜŞÜŞ!

Başbakan Binali Yıldırım, 2016 yılında dağa çıkarılan çocuk ve genç sayısının en az 600 olduğunu, ancak 2017 yılında geçici tedbirler alınarak dağa çıkarılan ve kaçırılan genç ve çocuk sayısında çok büyük gerileme olduğunu açıklayarak 60 çocuğun çıkarılabildiğini açıkladı. MTV konusunun Bakanlar Kurulu’nda en fazla konuşulan konu olduğunu ancak OVP’nin güme gittiğini açıklayan Yıldırım, ‘’garibim’’ diyerek Bakanların boş yere MTV üzerinden konuşmalarının gereksiz yere uzun sürmüş olduğunu ifade etti. Orta Vadeli Program kapsamında vatandaşların üzerine milyarlarca dolarlık vergi yükü bindiriliyor.

Daha fazla göster

Cenk Bozbey

35 yaşında kocaeli doğumluyum. 1999 yılında tanıştığım interneti o günden bugüne çeşitli denemeler ve araştırmalar yaparak kendimi geliştirmeye çalıştım. Seo, php, Centos sunucular konusunda ders almaktayım. Şu dönemde haber siteleriyle uğraşmaktayım.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu