Gündem

Nurettin Canikli: ”YPG Türkiye için tehdittir”

Son model zırhlı araçlar, roket ve benzeri ağır savunma silahları ve  benzeri ekipmanlarını videolar aracılığı ile sergileyen YPG’nin Türkiye için resmen tehdit olduğu bugün Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli tarafından bir kez daha doğrulandı. Canikli, YPG ve YPJ’nin bir terör örgütü olduğu ve bunun Türkiye için büyük bir tehdit anlamına geldiğini ifade ederek, gerekli olan her türlü önlemleri almaları gerektiğini ve bu yönde Türk milletine zarar gelmesini önlemek için bölgede terör örgütlerine karşı savaşıldığını doğruladı.

15 TEMMUZ’U HATIRLATTI

Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli, 15 Temmuz gecesi asker üniforması altında darbecilerin sığındığını ve bu saldırıların Türk milletince bertaraf edildiğini ifade etti. Türkiye’nin zorlu bir süreçten geçtiğini ve bölgede terör örgütlerine karşı ağır hasarlar verdiğine değinen Canikli, müttefiklerin politikaları ve bazı kararları, bölgede terör örgütlerinden gelen darbeler ve Türkiye’nin hasımları  tarafından Türk milletine zarar verilmeye çalışıldığını ancak bunların dimdik ayakta olan Türk milleti sayesinde engellendiğini açıkladı.

Daha fazla göster

Tolga Aksoy

29 yaşında antalya doğumluyum ve tarih en başta gelen ilgi alanlarım içinde yer almaktadır. internette zaman geçirmeyi seviyorum. Tarih harici, ekonomi ve sağlık konularında editörlük yapmaktayım.

Benzer Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu