Dünya

Batum’da otel yandı, Türkler de hayatını kaybetti

Gürcistan’da çıkan bir otel yangınında 12 kişi hayatını kaybetti. Gürcistan Batum’da uzun yıllardır faaliyet gösteren ve bölgenin en büyük oteli olan bir otelde yangın çıktı. Çıkış sebebi henüz belirlenemeyen yangın kısa sürede tüm oteli etkisi altına aldı. Odalarda mahsur kalan ve kurtarılmayı bekleyen 12 kişi hayatını kaybederken hayatını kaybedenler arasında Türk ziyaretçilerin de olduğu bildirildi. Otel yönetimi tarafından yapılana açıklamada yangının herhangi bir teknik arızadan mı ya da kundaklama sebebiyle mi çıktığını belirleyemedikleri bildirildi.

POLİS OLAYI HER YÖNÜYLE ARAŞTIRIYOR

Olayla ilgili geniş çaplı bir araştırma başlatan Gürcistan polisi bir süreliğine Batum’a giriş ve çıkışları yasakladı. Otelde hayatını kaybedenlerin kimlik belirleme çalışmaları sürerken kimliği tespit edilenlerin aileleri ve yakınları otele çağırıldı. Teşhis işlemlerinin ardından cenazeler aileler teslim edildi.

Daha fazla göster

Cenk Bozbey

35 yaşında kocaeli doğumluyum. 1999 yılında tanıştığım interneti o günden bugüne çeşitli denemeler ve araştırmalar yaparak kendimi geliştirmeye çalıştım. Seo, php, Centos sunucular konusunda ders almaktayım. Şu dönemde haber siteleriyle uğraşmaktayım.

Benzer Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu