Yaşam

Öğretmenler gününde öğretmeni döverek komalık ettiler

24 Kasım Öğretmenler günü yurt genelinde kutlanırken Gaziantep’te yaşanan olay duyanlara pes dedirtti. Gaziantep’te bir ilköğretim okulunda sınıf öğretmeni olan Mustafa Koç okumayı yeni öğrenen öğrencisini tebrik etmek için yanağını sıktı. Yanağı kızaran öğrencinin velisi ise durumu şiddet vakası sanarak öğretmeni işyerine davet etti. Öğrencisinin velisi ile görüşmeye giden ve onun kendisine teşekkür edeceğini düşünen talihsiz öğretmen beraberinde eşi Özlem Koç ile birlikte cani adamın işyerine gitti. Burada öğrenci velisi ve 4 yakını ile karşılaşan Mustafa Koç tüm uğraşlarına rağmen derdini anlatamadan saldırıya uğradı.

EMNİYETTEKİ İFADENİN ARDINDAN SERBEST BIRAKILDILAR

Öğrenci velisi ve yakınları öğretmen Mustafa Koç’u acımasızca döverken eşinin bu haline dayanamayan Özlem Koç da dayaktan nasibini aldı. Öğretmen Koç ve eşini hastanelik eden öğrenci velisi ile yakınları ise emniyetteki ifadelerinin ardından serbest bırakıldı. Talihsiz öğretmenin boyun kemiğinin kırıldığı ve hayati tehlikesinin devam ettiği bildirildi. Eğitim-Sen ise olayla ilgili bir kınama bildirisi yayınlayarak olayla ilgili sorumluların cezalandırılması için kolluk kuvvetlerini göreve davet etti.

Daha fazla göster

Cenk Bozbey

35 yaşında kocaeli doğumluyum. 1999 yılında tanıştığım interneti o günden bugüne çeşitli denemeler ve araştırmalar yaparak kendimi geliştirmeye çalıştım. Seo, php, Centos sunucular konusunda ders almaktayım. Şu dönemde haber siteleriyle uğraşmaktayım.

Benzer Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu