Magazin

Çocuklar Duymasın dizisi final yapıyor

İddialara göre zaten bir süreden beridir dizide sadece TEOG konusunun gündem maddesi olması ve gerek çocuk oyuncuların yeterli rolleri yapamaması, gerek ise Meltem ve Haluk rollerinde eski kalitenin olmaması sonucunda dizide reyting düşüşleri yaşandı. İzleyiciler dizinin 15 yılda 3. Kez çekilmesinin etkisi ile bir süre diziye ilgi gösterirken, reytingler alt seviyenin de alt seviyesine düştü ve kanal yönetimi gerekli olan geliri yakalayamamaya başladı.

VATANIM SENSİN DİZİSİ ETKİLİ OLDU

Vatanım Sensin dizisinin reytinglerin düşmesinde büyük etkisinin olduğu tahmin ediliyor. Birçok dizi izleyicinin Vatanım Sensin dizisine daha fazla yoğun ilgi gösterdiği, ancak özellikle Çocuklar Duymasın dizisinin Batı ve Akdeniz bölgelerinde daha fazla izlendiği ifade ediliyor. Kanal D yönetimi tarafından atılacak olan adımlar ve yeni sezonda uygulanacak olan taktiklerin de gelecek aylarda belli olması bekleniyor.

Daha fazla göster

Gülşen Bilgili

Magazin ve yaşam kategorileri ile ilgileniyorum. Birkaç aylık ayrı kaldıktan sonra yeniden yazarlık yapmaya karar verdim. 6 senedir internet satış ve pazarlama ile ilgilendim. Şuan hobi için zevkle editörlük yapıyorum.

Benzer Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu