Dünya

Reza Zarrab duruşmaya katılmadı

Türk basınında haber geniş bir yer bulmaya başlarken, birçok vatandaşın üzerinden milyarlarca dolarlık altın ticareti yapmak ve ABD’nin yasalarını delerek ekonomik boykotu bozmak gibi suçlamalar dolayısı ile yargılanan Reza Zarrab’ın 27 Kasım’da katılması gerekecek olan jürili davaya ise katılmaması gibi bir durumun söz konusu dahi olamayacak olduğu, yargıçlar tarafından RezaZarrab hakkında son kararın 27 Kasım’da verilecek olduğu belirtildi.

ERDOĞAN VE BAŞBAKAN YILDIRIM YAKINDAN İZLİYOR

Reza Zarrab ile ilgili süreci başta Erdoğan olmak üzere Başbakan Binali Yıldırım derinden ve yakından izleyerek neler olup bittiğini danışmanları aracılığı ile takip ediyor. Sadece bununla da sınırlı kalınmayarak ABD’li yetkililer ile özel temaslar ve yapılan basın açıklamaları ile birlikte birbirlerine mesaj veren siyasiler, Reza Zarrab hakkında ilgili kararın verilmesi ve bir an önce gerekli olan her türlü açıklamanın yapılarak durumundan Türkiye ve dünyanın haberdar edilmesi gerektiğine değiniyor.

Daha fazla göster

Erkan Duman

İnternette genellikle siyaset konuları ile ilgileniyorum. 43 yaşındayım ve 9 senedir hobi olarak baktığım blog sitelerinden sonra prof. anlamda yazarlık yapmaya karar verdim ve tarafsız haberciliği kendime ilke edindim.

Benzer Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu