Magazin

Tolgahan Sayışman: Eşimden ayrı kalamam dedi serveti reddetti

Dünyaca ünlü bir yarışmanın Arnavutluk versiyonu için sunuculuk teklif edilen Almeda eşinden ayrı kalmamak için teklifi reddetti. Survivor yarışması ile gönüllerde taht kuran ve başarılı oyuncu Tolgahan Sayışman ile hayatını birleştiren Almeda Abazi ülkesinden gelen büyük teklifi aşkı için reddetti. Oldukça yüksek bir maaşla sunuculuk yapması istenen güzel model bu teklifi Arnavutluk’a gidemeyeceği için reddettiğini açıkladı. Setler nedeniyle eşiyle çok az görüşebildiklerini ve kalan zamanı da kendi işi için harcayamayacağını söyleyen Almeda Arnavutluk’ta başlayacak olan büyük bir yarışma programının sunucusu olmayı Tolgahan Sayışman için kabul etmedi.

DÜNYANIN EN BÜYÜK SERVETLERİNİ BİLE KABUL ETMEM

Eşine olan bağlılığını sık sık dile getiren ve magazin dünyasında da gece hayatı olmadığı için takdir toplayan Almeda para ile elde edilemeyecek bir mutluluğa sahip olduğunu ve bu mutluluğunu riske atmamak için dünyanın en büyük servetlerini dahi kabul etmeyeceğini söyledi.

Daha fazla göster

Tolga Aksoy

29 yaşında antalya doğumluyum ve tarih en başta gelen ilgi alanlarım içinde yer almaktadır. internette zaman geçirmeyi seviyorum. Tarih harici, ekonomi ve sağlık konularında editörlük yapmaktayım.

Benzer Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu