Magazin

Yeşilçam’ın önemli ismi açıkladı: ‘İki çocuğumla dul kaldım’

Özener iki çocuğu ile dul kaldığını ve Yeşilçam’ın kendisine sahip çıkmadığını açıkladı. Yeşilçam filmlerinde rol alan kadın sanatçıların hemen hemen hepsi Belkıs Özener tarafından seslendirilmiştir. Günümüzde 2 çocuk sahibi olan ve dul kalan ünlü ses sanatçısı çocuklarını evlendirmek için sattığı 2 evinin ardından evsiz kaldı. Geçimini sağlamakta zorluk çeken ünlü ismin Yeşilçam dünyasına sitem dolu açıklamaları oldu. 40 yaşına kadar Yeşilçam jeneriklerinde adının bile anılmadığını söyleyen Özener 41 yaşında dul kaldığını ve elinde olan 2 evini de sattıktan sonra evsiz kaldığını söyledi.

YAŞAMIMI DEVAM ETTİRMEKTE ZORLANIYORUM

Dünyaca ünlü filmlere seslendirme görevlisi olarak katılan ve bir zamanların aranan ismi olan Özener hayatı boyunca hizmet ettiği Yeşilçam’ın vefasızlık yaptığını belirterek birçok Yeşilçam sanatçısı gibi kendisinin de yaşamını devam ettirmekte zorlandığını kaydetti.

Daha fazla göster

Murat Demirtürk

Günümüzde hemen hergün gelişen teknolojini takip etmekten büyük keyf alıyorum. Bilgisayar mühendisiyim ve 8 senedir uzman olarak özel bir şirkette görev almaktayım. Zamanımın geri kalanında yenilikleri kaleme alıyorum.

Benzer Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu