Dünya

Gece yarısı ıssız bir sokakta kalan genç kadın!

Çaresiz kadın kendisini kurtaran evsiz adam için yardım kampanyası başlatarak 110 bin dolar para topladı. Amerika’da yaşanan olay insanlığın henüz ölmediğini kanıtlar nitelikteydi. Otoyolda yanıp sönen benzin lambasına aldırış etmeyen Kate McClure isimli genç kadın bir süre sonra aracının stop ettiğini gördü. Ne kadar uğraşsa da aracı bir türlü çalıştıramayan genç kadın aracın benzininin bittiğini anladı. Oto yolun ortasında yardım bekleyen talihsiz kadının yardımına kaldırımlarda yaşayan evsiz bir adam koştu. Cebindeki tüm bozukluklar ile benzinliğe kadar yürüyerek genç kadına benzin alan evsiz adamın bu davranışı ülke genelinde takdir topladı.

EVSİZ ADAM GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Genç kadın kendisine yapılan bu iyiliği unutmadı ve sosyal medya üzerinden evsiz adam için yardım kampanyası başlattı. Kısa sürede toplanan para 110 bin dolara ulaşınca yeni bir hayat kurmak için gerekli parayı edinen evsiz adam da gözyaşlarına boğuldu.

Daha fazla göster

Cenk Bozbey

35 yaşında kocaeli doğumluyum. 1999 yılında tanıştığım interneti o günden bugüne çeşitli denemeler ve araştırmalar yaparak kendimi geliştirmeye çalıştım. Seo, php, Centos sunucular konusunda ders almaktayım. Şu dönemde haber siteleriyle uğraşmaktayım.

Benzer Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu