Ekonomi

Benzine 13 kuruş zam geldi!

Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası (PÜİS) tarafından son dakika yapılan zam açıklaması sürücüleri kızdırdı. Zamları duyan birçok sürücü ise daha ilk dakikalardan sosyal medya üzerinden isyan ederken, birçok vatandaşta yine aynı şekilde AK Parti hükümetinin benzin fiyatlarına müdahale etmesini istedi. Sürücüler başta olmak üzere bankalar ve kurumsal ofisler yüksek yakıt fiyatlarından dolayı sorunlar yaşadıklarını daha önce defalarca ifade etmiş ancak buna karşı hiçbir önlem alınmaması tepki çekmişti.

MOTORİNE ZAM YOK!

Motorine zam gelecek mi? Sorularına karşı PÜİS tarafından herhangi bir açıklama yapılmaması ve duyuruda bulunulmaması sadece benzin ¬zammının uygulanacak olduğunu doğruladı. Zamlar vatandaşların belini bükerken, hiç arabası olmayan sürücüleri ve aileleri dahi toplu taşıma ve bireysel özel taşımacılık zamları ile etkilemeyi başarıyor. Taksi ücretlerine gelecek olan zamlarda bu çerçevede yakıt fiyatlarına gelen zamlara eşit oranda yüksek kademeden belirleniyor.

Daha fazla göster

Cenk Bozbey

35 yaşında kocaeli doğumluyum. 1999 yılında tanıştığım interneti o günden bugüne çeşitli denemeler ve araştırmalar yaparak kendimi geliştirmeye çalıştım. Seo, php, Centos sunucular konusunda ders almaktayım. Şu dönemde haber siteleriyle uğraşmaktayım.

Benzer Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu