Magazin

Evlerinin terasında sarmaş dolaş görüntülendiler

İkilinin özel görüntülerine ilişkin davasına mahkemeden şoke eden bir yanıt geldi. Anayasa mahkemesi oyuncu Berrak Tüzünataç’ın yaptığı bireysel başvuruyu değerlendirdi. Şahan Gökbakar ile samimi pozlar veren ve bu görüntülerin televizyon kanallarında yayınlanması sonucu özel hayata saygının ihlal edildiğini gerekçe göstererek tazminat davası açan Tüzünataç şok bir yanıt aldı. Mahkeme özel hayata dair yaşanılan ve evde kalması gereken anların terasa taşınması nedeniyle güzel oyuncunun dava talebini reddetti. Aldığı yanıtla neye uğradığını şaşıran Tüzünataç hala internette dolaşan sevişme görüntülerine ilişkin Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi’ne başvurmaya hazırlanıyor.

ÖZEL HAYAT İHLALLERİ ARTACAK

Yakın zamanda komedyen Şahan Gökbakar ile medyadan gizli bir birliktelik yaşayan ve bu birliktelik sırasında evlerinin terasında yaşadıkları özel anları medyaya aktarılan güzel oyuncu özel hayatın ihlaline ilişkin davanın reddine anlam veremediğini açıkladı. Evin terasının da eve dahil olduğunu ve görüntülenmek zorunda olmadığını söyleyen Tüzünataç magazincilerin artık çok daha özgür bir şekilde görüntü almak için üzerlerine geleceklerini ve bu kararın bir çok ihlale zemin hazırlayacağını da sözlerine ekledi.

Daha fazla göster

Tolga Aksoy

29 yaşında antalya doğumluyum ve tarih en başta gelen ilgi alanlarım içinde yer almaktadır. internette zaman geçirmeyi seviyorum. Tarih harici, ekonomi ve sağlık konularında editörlük yapmaktayım.

Benzer Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu