Dünya

ABD Başkanı Donald Trump’tan ”Moron” İddialarına Yanıt

İddialar bir gerçekmiş gibi yanıt veren Başkan Trump, daha önce erkek cinsellik organı ile kendisini överken, şimdi ise IQ seviyesi ile kendisini övdü.

Dünyanın en büyük emperyalist gücünü Ocak ayından bu yana yöneten ve Kuzey Kore başta olmak üzere birçok ülkeyi yakından izleyen Trump yönetimi, savaş çığırtkanlığı ile milyarlarca dolarlık para basarken, bir yandan da kazandığı bu paraların devamlılığını sağlamak için bölgesel krizlere imza atmıştı.

TÜRKİYE İLE KRİZ YAŞIYORLAR, AÇIKLAMA YOK!

Trump yönetimi Türkiye krizi hakkında herhangi bir açıklama yapmayarak olayın sessizliğini ve üstünü tüm dünyada kapatmaya çalışıyor. ABD hallkının neredeyse durumdan habersiz olduğu ifade edilirken, Trump’ın kendisine ‘’moron’’ sözleri ifade edildi ise Tillerson ile IQ testine girse kimin galip geleceğini söyleyebilecek olduğunu, şimdiden kendisinin zekasının daha üstün olduğunu kanıtlayabilecek olduğunu açıkladı. Tillerson’ın bir süreden beridir Trump’ın Kuzey Kore ile ilgili attığı adımlardan rahatsız olduğu, daha yeni adımlar atılmasını istediği iddiaları ABD basınına yansımıştı.

Daha fazla göster

Cenk Bozbey

35 yaşında kocaeli doğumluyum. 1999 yılında tanıştığım interneti o günden bugüne çeşitli denemeler ve araştırmalar yaparak kendimi geliştirmeye çalıştım. Seo, php, Centos sunucular konusunda ders almaktayım. Şu dönemde haber siteleriyle uğraşmaktayım.

Benzer Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu