Dünya

İsrail Başbakanı Benjamin Netanyahu 6. kez sorguya alındı

Türkiye ve dünyanın en fazla dikkatini çeken ülkelerden birisi olan ve bölgenin ABD destekli olarak yaşanan savaşlara en fazla etkisi olan ülkesi konumunda olan İsrail’in rüşvet skandalları ve halkının günden güne daha fazla ekonomik sorunlar yaşamaya başlamasının arkasında Netanyahu’nun da etkisinin olduğu biliniyordu. Ancak bu sefer durumun daha önce 5 kez aynı rüşvet konusundan sorgulandığı üzere İsrail Başbakanı Benjamin Netanyahu’nun tekrar rüşvet ve aldığı pahalı hediyeler ve milyarder iş adamlarına yardım etmesinden dolayı sorguya alındığı öğrenildi.

ABD, İSRAİL’İ YAKINDAN TAKİP EDİYOR

Ancak tüm bu yaşananların arkasında bir yandan da ABD tarafından derin bir takip ile durumun kontrol altında tutulduğu tahmin ediliyor. Netanyahu’nun hala aktif olarak görevde olmasına rağmen sorgulanması ülkede de büyük endişeleri beraberinde getirirken, yönetimin bu konudan rahatsız olduğu, Netanyahu’nun ise duruma sessiz kalarak kendisini sorguya alan polislere sıradan ifadeler verdiği ve hediye olarak aldıklarını belirttiği iddia ediliyor.

Daha fazla göster

Cenk Bozbey

35 yaşında kocaeli doğumluyum. 1999 yılında tanıştığım interneti o günden bugüne çeşitli denemeler ve araştırmalar yaparak kendimi geliştirmeye çalıştım. Seo, php, Centos sunucular konusunda ders almaktayım. Şu dönemde haber siteleriyle uğraşmaktayım.

Benzer Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu