Yaşam

Kış Geri Geliyor! Kar Yağışları Daha Fazla Olacak

Başta Kars, Erzurum, Van, Diyarbakır gibi bölgelerde kar ve yağmur dikkat çekmiş ve vatandaşlar büyük sorunlar atlatmıştı. Hamile kadınların yollarda kaldığı, havadan helikopterler ile ambulansların indirilmek zorunda kaldığı zorlu kış şartlarını başarı ile atlatan Türkiye, Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) açıklamasına göre tekrar daha zorlu kış şartlarına hazırlanması gerekiyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM), tarafından yapılan açıklamada Türkiye’nin Kasım ayından itibaren daha fazla soğuması ve kar yağışlarının başlaması beklendiği ifade edilirken, kar ve yağmurun bu sene Türkiye’de etkin olarak görüleceği belirtiliyor.

İSTANBULU 4 KEZ YOĞUN KAR GÖRECEK!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) açıklamalarına göre bu sene içerisinde kış şartlarının İstanbul’da daha da zorlu geçeceği belirtildi. İstanbul’un en az 3-4 kez yoğun kar altında kalması beklenirken, Türkiye’nin Doğu bölgelerinde de kar yağışlarında geçen senelere oranla çok ciddi miktarlarda artışlar olmasının beklendiği açıklandı.

Daha fazla göster

Cenk Bozbey

35 yaşında kocaeli doğumluyum. 1999 yılında tanıştığım interneti o günden bugüne çeşitli denemeler ve araştırmalar yaparak kendimi geliştirmeye çalıştım. Seo, php, Centos sunucular konusunda ders almaktayım. Şu dönemde haber siteleriyle uğraşmaktayım.

Benzer Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu