Dünya

Eyfel kulesi karanlıkta kaldı! Sebebi ise şaşırtıcı

Uzak mesafelerden görünebilen kulenin ışıklarını hayatını kaybeden Müslümanların anısına kapattıklarını açıklayan yönetim ise bölgede yaşanan terörün bir an önce son bulmasını istiyor.

DAHA İNSANCA BİR YAŞAM İÇİN

Türkiye’nin de adım adım içine çekildiği Ortadoğu’da sular bir an olsun durulmuyor. Son olarak Mısır’ın Kuzey Sina eyaletinde bir camiye gerçekleştirilen saldırıda 250 kişi hayatını kaybetti. Çok sayıda yaralının da olduğu bölgede kadınlar ve çocukların cesetleri aileleri perişan etti. Yaşanan bu acı terör saldırısı karşısında sessizliğini bozan ilk ülke Fransa oldu. Eyfel kulesinin ışıklarını kapatarak karanlığa gömen Fransa hayatını kaybeden insanların anısı için yaptıkları bu uygulamanın bölgede terörü bitirmeye yetmeyeceğini, ülkelerin tüm çıkarlarını bir kenara bırakarak daha insanca bir yaşam için birlikte hareket etmeleri gerektiğini ifade etti.

BİRLİKTE HAREKET ETMEZSEK KİMSE GÜVENDE DEĞİL

Gerçekleştirilen saldırının İslamiyeti hedef aldığı gibi tüm insanlığın güvenliğini de tehdit ettiğini bildiren açıklamada terörün Fransa’yı da vurduğu ve birlikte hareket edilmediği zaman kimsenin güvende olmadığı bildirildi.

Daha fazla göster

Erkan Duman

İnternette genellikle siyaset konuları ile ilgileniyorum. 43 yaşındayım ve 9 senedir hobi olarak baktığım blog sitelerinden sonra prof. anlamda yazarlık yapmaya karar verdim ve tarafsız haberciliği kendime ilke edindim.

Benzer Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu