Magazin

Şok iddia! Tuba Büyüküstün hamile mi?

Ocak ayında Roma’da düğün gerçekleştirecek olan ünlü çiftin evlilik dışı çocuk iddiaları ile ilgili bir açıklama yapmaması ise kafaları karıştırdı. Başarılı performansı ve cesur rolleri ile Türkiye’nin en iyi kadın oyuncularından biri olduğunu ispatlayan ve Avrupa’da da en çok tanınan yıldızlar arasına girmeyi başaran Tuba Büyüküstün Mart ayında bir arkadaş toplantısında karşılaştığı Umut Evirgen ile hayatını birleştirmeye hazırlanıyor. Ocak ayında İtalya’nın başkenti Roma’da gerçekleştirilmesi planlanan düğünün hazırlıkları ile ilgilenen çift ile ilgili bomba bir iddia konuşuluyor. 6 ayı aşkın bir süredir birlikte olan çiftin bir çocuk beklediği ve Tuba Büyüküstün’ün çiçeği burnunda bir hamile olduğu iddia ediliyor.

DOKTORU İLE SIK SIK GÖRÜŞÜYOR

Magazin dünyasında deprem etkisi yaratan bu haber sonrası gözler ünlü yıldız Tuba Büyüküstün’e çevrilirken konu ile ilgili açıklama yapmaktan kaçınması ise şüpheleri güçlendirdi. Düğün hazırlıkları ile meşgul olduğunu iddia ederek magazincilerin röportaj tekliflerini reddeden güzel oyuncunun fiziki değişimleri nedeniyle doktoru ile görüştüğü de iddialar arasında.

Daha fazla göster

Erkan Duman

İnternette genellikle siyaset konuları ile ilgileniyorum. 43 yaşındayım ve 9 senedir hobi olarak baktığım blog sitelerinden sonra prof. anlamda yazarlık yapmaya karar verdim ve tarafsız haberciliği kendime ilke edindim.

Benzer Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu