Dünya

Suriye’den Küstah Açıklama

Küstah, ESAD rejimi kendi vatandaşlarını bombalamaya devam ederken, bir yandan da terör örgütlerinin ülkeden çıkması ve dış güçler (Türkiye ve diğer savaşı durdurmak isteyen ülkeler) tarafından yapılan operasyonları kötü olarak nitelendiriyor. Yaşanan bu durumda TSK zorlu arazi koşullarında harekata devam ederken, SANA’da yayınlanan haberde Türkiye’nin varılan anlaşmalarla herhangi bir ilgisi olmadığı ifade edildi ve İdlib’den çıkması istendi.

KÜSTAH ESAD, TÜM DÜNYADA KATİL OLARAK TANINIYOR!

ESAD rejimi tüm dünyada katil olarak tanınmasına rağmen bugüne kadar 1.5 milyondan daha fazla insanın ölmesine neden olan isim olarak biliniyor. Suriye’de olağanüstü bir savaşın başlamasına bir gecede neden olan ESAD rejiminin daha önce Erdoğan tarafından açıklandığı üzere yaptıklarının kabul edilemez bir durum olduğu ifade edilmiş ve insanların üzerlerine bombalar yağdırdığı belirtilmişti. Birçok mültecinin ise Türkiye’de yaşadığı biliniyor.

Daha fazla göster

Cenk Bozbey

35 yaşında kocaeli doğumluyum. 1999 yılında tanıştığım interneti o günden bugüne çeşitli denemeler ve araştırmalar yaparak kendimi geliştirmeye çalıştım. Seo, php, Centos sunucular konusunda ders almaktayım. Şu dönemde haber siteleriyle uğraşmaktayım.

Benzer Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu