Dünya

ABD’de ilkokula saldırı 3 ölü

Bir saldırganın ABD’nin California eyaletinde ilkokula saldırdığı, saldırı sonucunda en az 3 kişinin öldüğü belirtildi. Amerikan yerel basını tarafından yapılan değerlendirme açıklamasında da saldırganın vurularak öldürüldüğü ve Amerikan polisinin başarılı bir şekilde bölgeyi tekrar güvenli olarak ilan ettiği yer aldı. Türkiye’de yaşanan terör saldırıları tüm dünyaya sıçramış ve tüm Avrupa terör örgütlerine karşı akıl almaz önlemler almasına rağmen yine bile başarılı olamamıştı.

WASHİNGTON TARİHİNDE BİR İLK YAŞIYOR

Son dönemde Amerika’da gerek kendi vatandaşları tarafından düzenlenen saldırılar, gerek terör örgütü mensupları tarafından düzenlenen saldırılar sonucunda birçok ölüm söz konusu olmuş ve bunun sorumlusu olarak Başkan Trump’ın dünyada terör örgütlerini bitirmeye gerektiği kadar özen göstermemesinden ve ortalığı karıştırma isteğinden doğduğu ifade edilmişti. Amerikan Savunma Bakanlığı Pentagon ise terör örgütlerine karşı çok ciddi mücadele ettiklerini, daha fazla saldırılara karşı önlemler alacaklarını daha önce belirtmişti.

Daha fazla göster

Erkan Duman

İnternette genellikle siyaset konuları ile ilgileniyorum. 43 yaşındayım ve 9 senedir hobi olarak baktığım blog sitelerinden sonra prof. anlamda yazarlık yapmaya karar verdim ve tarafsız haberciliği kendime ilke edindim.

Benzer Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu