Gündem

Erdoğan Arabistan’ı Eleştirdi

Ve Suudi Arabistan’ın ılımlı İslam ile ilgili açıklamalarının olduğunu hatırlattı. Suudi Arabistan’da bu tartışmaların başlaması sonucunda bölgede karışıklıklar yaşandığının altını çizen Erdoğan, bu karışıklığın giderilmesi adına ılımlı İslam açıklamalarından uzak durulmasını, İslam’ın tek bir olduğunu ve başka bir seçeneğinin olmadığına değinerek Arabistan’ı eleştirdi. Arabistan’a ‘’Ilımlı İslam diyorsun kadınlara araba sürme hakkını daha yeni veriyorsun!’’ diyerek kadınların haklarının ellerinden alındığını savundu.

ÖZGÜRLÜKÇÜ TAVRI SON DÖNEMİN DİKKAT ÇEKİNİ OLDU

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Atatürk ve özgürlük konusunda geçmişe nazaran fikirlerini daha açık ve daha fazla isteğe uygun olarak ifade etmesi tüm dünyanın dikkatini çekiyor. Başta Suudi Arabistan’ı eleştirmesi ve CHP’ye Atatürk’ü bırakmayacak olduklarını ve koruyacak olduklarını ifade etmesi Erdoğan’ın yeni Türkiye’de Atatürk’e ve özgürlükçü değerlere daha fazla önem veren yapısının ağır bastığı belirtiliyor.

Daha fazla göster

Erkan Duman

İnternette genellikle siyaset konuları ile ilgileniyorum. 43 yaşındayım ve 9 senedir hobi olarak baktığım blog sitelerinden sonra prof. anlamda yazarlık yapmaya karar verdim ve tarafsız haberciliği kendime ilke edindim.

Benzer Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu