Siyaset

Baykal’ın durumu hakkında açıklama

Son durumu hakkında günlerden beridir herhangi bir açıklama yapılmamış ve sosyal medyada başta olmak üzere birçok kişi Baykal’ın durumunu merak etmişti. Bugün son dakika yapılan açıklamada Baykal’ın sağlık durumunun yaşamsal bulgularının oldukça iyi olduğu, genel olarak sağlık durumunda herhangi bir sorun görülmese de takip ve gözetim altında tutulmaya devam edildiği açıklandı. Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erkan İbiş, dudaklarını oynatma ve konuşma çabası olduğuna değinerek bunun iyi bir bulgu olduğuna değindi.

10 KASIM OLDUĞUNU ANLADI

Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erkan İbiş, Deniz Baykal’ın bugün 10 Kasım olduğunu siren seslerinden anladığını ve başını sallayarak bunu belli ettiğini açıkladı. Ayrıca yaşamsal bulgularda olan ilerleme göz önüne alınarak Baykal’ın ilerleyen aylarda ve haftalarda çok daha fazla iyi olmasının önünde herhangi bir engelin şuan için görülmediği belirtildi. Birçok siyasi Baykal’ın durumu hakkında aralıklarla bilgi alıyor.

Daha fazla göster

Erkan Duman

İnternette genellikle siyaset konuları ile ilgileniyorum. 43 yaşındayım ve 9 senedir hobi olarak baktığım blog sitelerinden sonra prof. anlamda yazarlık yapmaya karar verdim ve tarafsız haberciliği kendime ilke edindim.

Benzer Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu