Dünya

Beyaz Saray ile ABD Dışişleri Bakanlığı kavgaya tutuştu

Beyaz Saray ile ABD Dışişleri Bakanlığı arasında son dönemde ciddi sorunlar yaşanıyor. Amerika’nın en yetkili ve en üst kurumu olarak tanınan CIA ve FBI gibi güvenlik kurumlarının da bu yaşananlardan haberdar olduğu ifade edilirken, Trump’ın kızı ve danışmanı konumunda olan Ivanka Trump’ın bir yandan da Trump’ın siyasi hayatından önceki inşaat alanında yaptığı işleri yönetmesi ve birçok şirketinde sözcülük yapması tepki çekiyor.

HİNDİSTAN’A GİDECEK

Gelecek hafta Hindistan’da yapılacak olan bir girişimcilik konferansına Trump’ın yerine katılacak olan danışman IvankaTrump’a yüksek düzeyde diplomatlar eşlik etmeyecek. Başkan Trump’ın bununla ilgili durumu kontrol altında tutmak istediği, ancak kızı ve danışmanı konumunda olan IvankaTrump hakkında herhangi bir adım atmamasının Dışişleri Bakanlığı tarafından şiddetle yadırgandığı ve tepki çektiği belirtiliyor. Dışişleri Bakanlığı’nın bu konuda nasıl adım atacağı ise henüz şimdilik pek fazla detaylı olarak bilinmiyor.

Daha fazla göster

Cenk Bozbey

35 yaşında kocaeli doğumluyum. 1999 yılında tanıştığım interneti o günden bugüne çeşitli denemeler ve araştırmalar yaparak kendimi geliştirmeye çalıştım. Seo, php, Centos sunucular konusunda ders almaktayım. Şu dönemde haber siteleriyle uğraşmaktayım.

Benzer Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu