Magazin

Tosun Kardeşler BKM Tiyatro’da anıldı

Anma programına Demet Akbağ ve Yılmaz Erdoğan başta olmak üzere birçok ünlü isim de katıldı. Türk sinema ve dizi sektörünün unutulmaz yapıtlarına imza aran Erdal Tosun ve Gürdal Tosun kardeşlerin anılarını yaşatmak ve onları sık sık anmak adına gerçekleştirilen Anma serisinin ilki BKM tiyatroda gerçekleştirildi. Geceye damga vuran konuşması ile katılımcıları gözyaşlarına boğan Yılmaz Erdoğan her yıl doğum günlerinde Tosun kardeşleri anmaları gerektiğini savundu. ‘Tosunlar Daima’ ismi ile başlatılan anma programına çok sayıda ünlü katılırken yıllar boyunca ‘Bir Demek Tiyatro’ ekibinde Erdal Tosun ile görev yapan Demek Akbağ’da katılımcılar arasındaydı.

HATIRALARI GELECEK NESİLLERE AKTARILMALI

Türk sinemasının çoğu zaman kötü adamı olan Erdal Tosun’un en çok sevilen kötü adam olmak gibi önemli bir özelliğinin de olduğunu söyleyen Yılmaz Erdoğan oyunculuğu ve karakteri ile örnek teşkil eden bir ismin gençlere unutturulmaması gerektiğini söyledi. Programın her yıl düzenli olarak gerçekleştirilmesine ve Erdal – Gürdal Tosun kardeşlerin hatıralarının yaşatılmasına karar verildi.

Daha fazla göster

Gülşen Bilgili

Magazin ve yaşam kategorileri ile ilgileniyorum. Birkaç aylık ayrı kaldıktan sonra yeniden yazarlık yapmaya karar verdim. 6 senedir internet satış ve pazarlama ile ilgilendim. Şuan hobi için zevkle editörlük yapıyorum.

Benzer Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu