Gündem

KKTC’de Polis Memuru Günün Konusu Oldu

Batı tarafı ve Avrupa insan haklarına saygıyı her geçen gün yükseltmeye devam ederken, Türkiye dahil olmak üzere Ortadoğu bölgesinde yaşanan skandalların gözle görülecek, kulakla duyulacak, parmakla gösterilecek hale gelmesine rağmen önlemler alınmaması eleştiri konusu oldu.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde (KKTC) yaşanan bir insan hakları skandalı da gururlu bir polis memuru tarafından ortaya çıkarıldı. ‘’Gugo’’ görevi adı altında Meclis’te yenileme yapıldığı sırada vekilleri ve meclisi tek sıra halinde koruyan polis memurlarından birisi olan Olgun Ayalı, siyasilerin hep rahat, hep güvenli olduğunu, kendilerinin ek paralar almadan süs bitkisi gibi sıralanarak onları ve meclisi koruduklarını ancak kendilerine hem maaş hem emekli ikramiyesi haklarının 25 yıl görev sonunda verilmediğini ifade etti.

BÜTÜN PARA MECLİSİN YENİLENMESİNE GİTTİ

Kıbrıs’ın bütün parasının meclisin yenilenmesine gittiğine değinen Olgun Ayalı, bu durumu da kabul etmeseler dahi ettiklerini ifade etti. Türkiye’de de meclis için ödenen paralar muhalefet dahil olmak üzere milyarlarca dolarları geçiyor, ancak siyasiler kendi harcamaları konusunda en ufak tasarruf için adım atmıyor. Geçtiğimiz aylarda hükümeti eleştiren CHP’li bir milletvekilinin cep telefonu ve posta masraflarının 1.2 milyon liraları aşarak rekorlar kırdığı ortaya çıkmıştı.
Daha fazla göster

Cenk Bozbey

35 yaşında kocaeli doğumluyum. 1999 yılında tanıştığım interneti o günden bugüne çeşitli denemeler ve araştırmalar yaparak kendimi geliştirmeye çalıştım. Seo, php, Centos sunucular konusunda ders almaktayım. Şu dönemde haber siteleriyle uğraşmaktayım.

Benzer Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu