Ekonomi

Takip edilmesi imkansız internet parası; Bitcoin düşüş yaşadı

Yatırım danışmanları ise yaptıkları açıklamada bugüne kadar Bitcoin’in güvenli bir liman ve sürekli kazandıran bir yatırım olarak gösterildiğini, ancak sonunda Bitcoin’in gerçek yüzünü gösterdiğini açıkladı. 1000 dolarlık rekor kayıp sonucunda Bitcoin borsasında da ciddi müşteri kaybının olduğu, bu yıl içerisinde yaşanan bu düşüşün en büyük düşüş olduğu belirtildi.

YATIRIM ALANINDA EN POPÜLERİ

Bitcoin piyasasında yaşanan bu düşüş dolayısı ile yatırımcıların ortalama %10-30 arasında kayıp yaşadıkları, kar ettikleri tutarları da ciddi oranda kayıp olarak kendilerine geri döndüğü belirtildi. Bitcoin piyasasında yaşanan bu düşüş sonucunda kullanıcıların hesaplarından hemen bozdurma işlemleri yaptırmaması, alım işlemi yapmalarının daha uygun olabileceği yatırımcılar tarafından ifade edildi. Birçok yatırım danışmanı altın ve diğer piyasalarda yaşanan dalgalanmaların Bitcoin piyasasında da kendisini ve etkisini göstermesinin normal olduğunu ifade etmekte.

Daha fazla göster

Tolga Aksoy

29 yaşında antalya doğumluyum ve tarih en başta gelen ilgi alanlarım içinde yer almaktadır. internette zaman geçirmeyi seviyorum. Tarih harici, ekonomi ve sağlık konularında editörlük yapmaktayım.

Benzer Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu