Magazin

Cem Yılmaz: Servet verseler yine olmaz

Hayatında keşkelere yer olmadığını belirten ünlü komedyen Cem Yılmaz sinema ve mizah dünyasının aranan ismi olmasındaki en belirgin sebepleri Geleceğin Gücü Girişimciler G3 Forum’da katılımcılara anlattı. İnsanın kendi sınırlarını bilmesinin önemine değinen Yılmaz bu açıklamasını kendi hayatından örneklendirerek televizyon programı yaparak başarıya ulaşamayacağını bildiği için tekliflerin hepsini reddettiğini kaydetti. Çok yüksek maaşlar ve ciddi yatırımlarla kendisine TV programı sunması konusunda sunulan teklifleri yine olsa yine reddedeceğini söyleyen Yılmaz başarılı olmanın altın kuralı olarak başarıya inanmak gerektiğini savundu.

MERAKLI İZLEYİCİLERE ARİF V216

Söz konusu finans olduğunda başarılı bir yapımcı olmadığını söyleyen Yılmaz efsane bilim kurgu filmi G.O.R.A.’dan 100 bin Türk Lirası zarar ettiğini ve çok büyük filmler karşılığında çok düşük ücretler aldığı zamanların da olduğunu söyledi. Samimi itirafları ve geleceğe yönelik verdiği hayat dersleri ile gençleri hem güldüren hem de düşündüren Yılmaz 2018 yılında vizyona girecek olan Arif V 216 filmine ilişkin de ip uçları vererek meraklı izleyicilere tüyolar sundu.

MEKANİK DEĞİL SAMİMİ İLİŞKİLER

Kendisinin bir hayran kitlesine sahip olmadığını ve ünlülerin ‘Fanlarım’ takıntısına anlam veremediği söyleyen Yılmaz sevilmek kadar sevilmemenin de doğal olduğunu ve mekanik ilişkilerden ziyade samimi ilişkileri tercih ettiğini de sözlerine ekledi.

Daha fazla göster

Gülşen Bilgili

Magazin ve yaşam kategorileri ile ilgileniyorum. Birkaç aylık ayrı kaldıktan sonra yeniden yazarlık yapmaya karar verdim. 6 senedir internet satış ve pazarlama ile ilgilendim. Şuan hobi için zevkle editörlük yapıyorum.

Benzer Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu