Dünya

Güney Kore İstihbarat Servisi: Kuzey Kore Nükleer denemeye hazırlanıyor

Olduğu endişesi duyduklarını ve gözlemlendiklerini açıklayan Güney Kore İstihbarat Servisi, Başkan Trump’ın Pazar günü Asya ülkelerine ve kendi ülkelerine yapacak oldukları ziyaret öncesinde savunma önlemlerinin en üst düzeye çıkarıldığını açıkladı. ABD ile büyük işbirliği içerisinde Kuzey Kore sorununa karşı çözüm arayacak olan Asya ülkeleri, Kuzey Kore’ye askeri seçenekler ile etkisiz hale getirebilecek oldukları gibi bölgede de barışın ve güvenliğin sağlanmasına büyük katkıda bulunacaklar.

BAŞKAN’IN SÖYLEYECEĞİ SON SÖZ DÜNYAYI ETKİLEYECEK

Bölgede resmi temaslarda bulunacak olan ABD Başkanı Donald Trump, Kuzey Kore sorunu hakkında verecek oldukları kararda ana etken olarak en son sözü söyleyecek. Söyleyeceği son söz ile dünyayı etkileyecek olan Başkan Trump’ın Kuzey Kore konusunda atacak olduğu adımların kritik olacağı belirtiliyor. Güney Kore İstihbarat Servisi’nin Kuzey Kore’yi havadan ve karadan ajanlar, insansız hava uçakları, savaş uçakları ve online sistemler üzerinden izlediği biliniyor.

Daha fazla göster

Cenk Bozbey

35 yaşında kocaeli doğumluyum. 1999 yılında tanıştığım interneti o günden bugüne çeşitli denemeler ve araştırmalar yaparak kendimi geliştirmeye çalıştım. Seo, php, Centos sunucular konusunda ders almaktayım. Şu dönemde haber siteleriyle uğraşmaktayım.

Benzer Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu