Dünya

ABD, Türkiye’ye Kriz İçin Heyet Gönderecek

ABD Dışişleri Bakanlığı yetkilileri ile görüşmeler yapan Türkiye, bununla da sınırlı kalmayarak gelecek haftalarda eğer ki iddialar doğru ise yetkililer daha samimi görüşmeler yapacak.

Görüşmelerin Türkiye’de ABD Dışişleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı JonathanCohen önderliğinde bir heyet ile birlikte yapılacak olduğu tahmin edilirken, yapılacak olan görüşmelerin direkt olarak ABD ile vize krizinin kaldırılmasına yönelik olacağı belirtiliyor.

ERDOĞAN’IN TÜRKİYE’YE DÖNMESİ İLE NETLEŞECEK!

Erdoğan’ın Türkiye’ye henüz daha dönmemesi ve yurtdışı ziyaretlerini vize krizine rağmen iptal etmemesi dikkat çekerken, Türkiye’ye döner dönmez yapılacak olan açıklamalar ile birlikte son durumun ne olduğunu ve nasıl adım atılacak olduğunu göstereceği tahmin ediliyor. ABD Dışişleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı JonathanCohen ile Türk yetkililer arasında yapılacak olan görüşmelerin dikkat çekici ve kritik geçmesi tahmin ediliyor.

Daha fazla göster

Cenk Bozbey

35 yaşında kocaeli doğumluyum. 1999 yılında tanıştığım interneti o günden bugüne çeşitli denemeler ve araştırmalar yaparak kendimi geliştirmeye çalıştım. Seo, php, Centos sunucular konusunda ders almaktayım. Şu dönemde haber siteleriyle uğraşmaktayım.

Benzer Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu