Dünya

Pakistan’da ordu göreve davet edildi

Son olarak Pakistan İçişleri Bakanlığı tarafından bugün “Lebbeyk Ya Resulallah Hareketi” üyesi protestocuların 3 haftadan bu yana sürdükleri oturma eylemlerini sona erdirmek amacıyla polisin gücünün yetersiz kaldığı ve derhal Pakistan ordusunun göreve davet edildiği devlet televizyonları ve özel televizyon kanalları üzerinden açıklandı.

İSLAM ADI ALTINDA ÖLÜM SAÇIYORLAR

Milletvekili seçim yasasında yapılan değişiklik sonucunda adayların imza attığı metin üzerinde ‘’yemin ederim ki Hz. Muhammed son peygamberdir’’ ibaresi ‘’İnanıyorum ki’’ olarak değiştirilmiş, bunun üzerine islam terörü yayan gruplar sokağa çıkarak adeta terör örgütlerinden farksız olarak hareketler sergilemiş, kamu mallarına ve vatandaşlara zarar vermişti. Pakistan ordusunun acımasızca göstericilere karşı harekete geçecek olduğu bilinirken, daha önce bu tür ordunun göreve davet edildiği olaylarda ciddi yaralanmalar yaşayan vatandaşlar olduğu gözlemlenmişti.

Daha fazla göster

Erkan Duman

İnternette genellikle siyaset konuları ile ilgileniyorum. 43 yaşındayım ve 9 senedir hobi olarak baktığım blog sitelerinden sonra prof. anlamda yazarlık yapmaya karar verdim ve tarafsız haberciliği kendime ilke edindim.

Benzer Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu