Magazin

Piriler’den şok açıklama! ‘Bir daha evli adamlara asılmasınlar’

Piriler ‘Bir daha evli erkeklere sarkıntılık etmesinler’ dedi. Magazin programı sunuculuğu yapan Seçkin Piriler basın mensuplarına yaptığı açıklamada eski eşi Kaan Tangöze ile boşanmalarına sebep olarak gösterdiği Kıvırcık Ural hakkında açıklamalarda bulundu. 37 yaşındaki eski manken yaptığı açıklamada evli erkekler ile birlikte olan kadınların suçlu olduğunu ve hakkını mahkemede arayacağını kaydetti. Çevresinde bir çok aldatılan kadın gördüğünü ve bu davanın onlara da emsal teşkil edeceğini söyleyen Piriler evliliklerinin sonlanmasının ana sebebi olarak ihaneti gösterdi. Ünlü Şarkıcı Kaan Tangöze ile mutlu bir beraberlik yaşayan ancak Kıvırcık Ural ile öpüştüğü görüntüler sonrasında eşine boşanma davası açan Piriler mahkeme sürecine tazminat davası ile devam edecek.

HAKLARINI SONUNA KADAR ARASINLAR

Son zamanlarda artan boşanma davaları ve bozulan yuvaların ana sebebi olarak Kıvırcık Ural gibi kadınları gösteren Piriler evli erkeklere yaklaşan kadınların zaafı olan erkekleri kullanarak yuvaları bozduğunu ve bunun hem ahlaki olarak hem de hukuki olarak bir suç olduğunu da sözlerine ekledi. Piriler yakın zamanda açacağı tazminat davasının diğer kadınlara cesaret vermesini ve haklarını sonuna kadar aramaları gerektiğini söyledi.

Daha fazla göster

Erkan Duman

İnternette genellikle siyaset konuları ile ilgileniyorum. 43 yaşındayım ve 9 senedir hobi olarak baktığım blog sitelerinden sonra prof. anlamda yazarlık yapmaya karar verdim ve tarafsız haberciliği kendime ilke edindim.

Benzer Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu