Gündem

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan açıklamalar

Vatandaşların bundan sonraki süreçte daha iyi bir Türkiye’de yaşaması ve daha fazla gelişmiş bir ülkede yaşaması için 2019 yılının bir devrim noktası olduğuna değinen AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2019 yılında Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemine geçilecek olduğunu açıkladı. 2019 yılında vatandaşların kararını verecek olduklarını ve yeni döneme bu sayede giriş yapılacak olduğunu hatırlattı.

EREN BÜLBÜL’ÜN AİLESİNİ ZİYARET ETTİ

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan, Maçka’da şehit olan Eren Bülbül’ün ailesine de ziyarette bulunarak tekrar başsağlığı dileğinde bulundu. Vatandaşlara ‘’müjdemiz neydi?’’ diye sormasının ardından ‘doğalgaz’ yanıtını alan Erdoğan, hemen ardından ‘’zaten o gelmediyse çok geç, hemen gelecek!’’ diyerek yanıt verdi. Bir vatandaş havaalanı yanıtı vermesi üzerine tekrar sözlerine devam eden Erdoğan, ‘’bak nasılda biliyor, gördün mü?’’ diyerek havaalanı ile ilgili çalışmaların devam ettiğini ve en kısa süre içerisinde bitmesi için gerekli her türlü adımın yakından takip edildiğini hatırlattı.

Daha fazla göster

Cenk Bozbey

35 yaşında kocaeli doğumluyum. 1999 yılında tanıştığım interneti o günden bugüne çeşitli denemeler ve araştırmalar yaparak kendimi geliştirmeye çalıştım. Seo, php, Centos sunucular konusunda ders almaktayım. Şu dönemde haber siteleriyle uğraşmaktayım.

Benzer Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu